秒速时时彩

一对一咨询:QQ-123456789
咨询热线:17393177777
当前位置:秒速时时彩 >> 高起专
河南成人高考英语模拟试卷抢先做
时间: 2020/7/29 作者: 河南成人高考在线 点击: 1次

河南成人高考英语模拟试卷抢先做

一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

1.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

A。notice

B.practice

C.British

D.patient

答案:D

 

2.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

A.income

B.centre

C.city

D。bicycle

答案:A

 

3.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

A。cloud

B。round

C.mountain

D。country

答案:D

 

4.请选出下面划线部分读音不同的选项( )

A.hand

B.honest

C.habit

D。behind

答案:B

 

5。请选出下面划线部分读音不同的选项( )

A.direct

B.hotel

C。basket

D.express

答案:C

 

二、词汇与语法知识(共15小题;每题1.5分,共22.5分。) 从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项。

 

6。My friend Bob always __________ jokes whenever we get together。

A.says

B.speaks

C。talks

D。tells

答案:D

 

7.Before Tom got to the cinema,the film__________

A。had begun

B.will begin

C。has begun

D.begins

答案:A

 

8.The driver kept one eye on __________ traffic and the other on __________ map.

A。不填;a

B.a;a

C。the;the

D.the;不填

答案:C

 

9.I couldn′t find my black gloves __________.

A。nowhere

B.somewhere

C。everywhere

D.anywhere

答案:D

 

10.Mary picked up her children′s clothes that __________on the floor.

A.lie

B.will lie

C。have lain

D.were lying

答案:D

 

11。Jane had already finished cooking __________ the time I got home。

A。in

B.on

C.by

D。at

答案:C

 

12。Excuse me,where is the meeting room?

--Just a second. I′ll have someone __________ you there.

A.takes

B。take

C.taking

D。to take

答案:B

 

13。I′ll never forget the day __________ I became a doctor。

A。that

B。which

C。where

D.when

答案:D

 

14.Your article is well written,but I think you should __________ it again.

A。go off

B.go by

C.go over

D。go against

答案:C

 

15。There′s plenty of time,so you __________ worry about it。

A。needn't

B.couldn't

C.mustn't

D.wouldn't

答案:A

 

16.My bedroom was very small, with the window __________ the street.

A.faces

B.facing

C.faced

D.to face

答案:B

 

17.A few days ago I visited a friend of __________ and that day I learned a valuable lesson.

A.me

B.mine

C.my

D。myself

答案:B

 


1 [2] [3] 
  • 上一条新闻: 在河南报考成人高校医学门类专业的考生应具备什么条件
  • 下一条新闻: 没有了
  • 展开
    手机网投平台网址 秒速时时彩官网 王者彩票APP 北京快乐8走势图 极速时时彩官网 秒速时时彩 75秒极速时时彩 秒速时时彩规律 北京快乐8 秒速时时彩计划